top of page
  • Skolehjemsamarbejde

Styrk børnenes relationer - ved at styrke forældrenes!Hvordan tager I imod nye forældre i klassen eller på skolen? Har I ikke en klar plan for dette? Så læs med her.

Argumentet for at arbejde med forældrenes interne relation er soleklar: "Det skaber trivsel for det enkelte barn og for alle skolens børn." På baggrund af denne viden, har Forældrefiduser udarbejdet en trin-for-trin-guide til, hvordan I som skolebestyrelse kan arbejde med at styrke samarbejdet imellem forældrene. Materialet hedder Fra Princip Til Praksis, hvorigennem I guides via punkter fra forberedelse og fælles drøftelse, gennem udvalg af en arbejdsgruppe og afslutningsvis opfølgning på det udarbejdede materiale, som gør sig gældende for lige netop jeres skole.

Materialet kan findes her http://www.foraeldrefiduser.dk/princip.

Af sitet fremgår både en guide samt et eksempel på, hvordan principperne kan lyde og føres ud i praksis.

På den måde skaber I jeres egne principper for jeres praksis, med fokus på styrke børnenes skolegang. God fornøjelse!

#forældre

bottom of page